افراد قطع عضو مخصوصا، در سنین پایین که به علت تصادف و یا ضربه دچار قطع عضو شده اند معمولا رانندگی با پروتز را دارند و سوالی که تقریبا همیشه از ما می پرسند این است که آیا امکان رانندگی با پروتز وجود دارد ؟

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
آیا با پای مصنوعی می توانم رانندگی کنم؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر. رانندگی با پروتز پا غیرقانونی بوده و خطرناک نیز است. در صورتی که برخی از افراد قطع عضو تصور می کنند برای رانندگی با پروتز پای خود باید قطعات پروتزی مخصوصی را استفاده کنند. در حالی که پروتز مخصوص رانندگی وجود ندارد و افراد قطع عضو به دلیل کنترل سخت پروتز پا در حین رانندگی، برای آنها بسیار خطرناک است. افرادی قطع عضوی که تمایل به رانندگی با پروتز را دارند حتما باید گواهینامه خود را عوض کرده و همچنین در وسیله نقلیه خود تغییراتی انجام دهند که رانندگی را برایشان تسهیل کند. از جمله این تغییرات می توان به جابجا کردن محل پدال ها به زیر پای سالم، دستی کردن گاز یا ترمز و همچنین استفاده از ماشین اتوماتیک اشاره کرد بعنوان مثال فردی که دچار قطع عضو در پای چپ شده است به راحتی می تواند با خودرو دنده اتوماتیک رانندگی کند و همچنین در افرادی که پای راست خود را از دست می دهند می توانند با جابجایی محل پدال های خودروی دنده اتوماتیک به زیر پای چپ رانندگی کنند.
در افرادی که دچار قطع عضو دوبل می شوند امکان رانندگی با خودروهایی که پدال پایی دارند وجود ندارد و این افراد می توانند با جابجایی پدال ها به پشت فرمان خودرو رانندگی کنند
بطورکلی رانندگی با پروتز بدون اینکه خودرو شخص مناسب سازی شده باشد، کار خطرناکی بوده و همچنین از لحاظ قانون هم خلاف محسوب می شود و در صورت بروز تصادف، از لحاظ قانون فردی که پروتز داشته و اعلام نکرده است و گواهینامه خود را عوض نکرده،مقصر شناخته می شود.